Hirdetés

Lebuktatta magát a Huawei, készülhetünk a triplakamerára



|

Árulkodik a következő rendezvény meghívója, és úgy néz ki, hogy 5x-os zoomot kínál majd a harmadik hátlapi kamera.

Hirdetés

Azt már tudtuk, hogy a Huawei következő zászlóshajói nem az idei MWC-n, hanem március 27-én, Párizsban mutatkoznak be, egy külön rendezvény keretében. A Huawei P20 és P20 Plus készülékekről persze sok a pletyka, és egyre biztosabbnak tűnt, hogy három kamera kerül a hátlapjukra. Ilyen téren világelsők lesznek ezek a modellek. A harmadik kamera a hírek szerint 5x-os hibrid zoomra lesz képes. 

Hirdetés

A Huawei sajtómeghívója azonban igen árulkodóra sikerült, a háttérben három karikával, ami az újítást szimbolizálja. Alul a "more" szóba három o betű is került, ami szintén utalást jelent. 

Eközben ráadásul a Huawei P20 Lite-ot is hitelesítette az FCC. A készülék kijelzőjének a tetején egy képernyőbe lógó szenzorsáv lesz, pont, mint az Apple iPhone X-en (a fenti képen láthatóak a szivárgások). A Huawei elvileg ide rejti majd az előlapi kamerát, a hangszórót és az egyéb szenzorokat. A dokumentációk alapján 5,8 vagy 6 hüvelykes kijelzővel lesz dolgunk, 1080 x 2280-as felbontással. Mindez szokatlan, 19:9-es képarányt eredményezhet. A Lite modell hátlapjára ugyanakkor csak két kamera kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.