Hirdetés

Lecsatolható második kijelzőt kaphat az LG G8 ThinQ



|

Megint meglepő dologgal próbálná magára vonni a figyelmet az LG: a kockázatos játék ezúttal egy lecsatolható második kijelzőt jelent.

Hirdetés

A Samsung elvileg hamarosan bemutatja az első összehajtható mobilját, már február 20-án. A Google az Android Q-val felkészül az összehajtható okostelefonokra, és ilyenje egyébként már van a kínai Royole cégnek is. Nagy erőkkel készül többek között a Huawei és az LG is. 

Hirdetés

Az LG évek óta fejleszti a saját összehajtható mobilját, azonban a szivárgások alapján az még nem áll készen a piaci szereplésre. A CNET és dél-koreai források szerint az LG ezért más módon szólna bele a játékba: egy második kijelzővel, ami tetszés szerint fel- vagy lecsatolható. 

Az MWC-re várható LG G8 ThinQ elvileg egy normál okostelefon lesz, de szükség szerint egy olyan tok illeszthető rá, ami második teljes kijelzővel turbózza fel. A káva nagyon vékony lesz, vagyis nem a ZTE Axon M-re kell gondolni. Talán inkább az ASUS ROG Phone TwinView dokkolóra, de remélhetőleg csinosabb és olcsóbb kivitelben. Ilyen módban már-már táblagéppé változhat a mobil, amelynek az ára elvileg 900 dollár körül alakul (míg a rendes összehajtható eszközök közel 2000-be is kerülhetnek). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.