Hirdetés

LED-ekkel támad a Cougar gaming-asztala



|

Akár a bútor is gondoskodhat a hangulatról, ha a gépben nincs elég fény.

Hirdetés

Ha tetszik, ha nem, egy trendi gaming PC esetében bizony már szinte kötelező elemnek számítanak a színpompás LED-ek. A kiegészítő- és alkatrészgyártók lelkesen építenek a trendre, a látványos gépházakat elkövető COUGAR pedig egyenesen kimaxolja a műfajt a MARS-szériás gaming-asztalaival.

A gyártó most bemutatta a sorozat legújabb tagját, a MARS PRO 150-et, ami továbbra sem szakít a LED-ekkel. A "gaming-csatatérként" reklámozott bútor két LED-csíkot is kapott, 152 X 74,93 X 76,2 cm-es felületén pedig minden konfig kényelmesen elférhet.

Hirdetés

A MARS 150-ről természetesen nem hiányzik a HUB sem. Az asztal jobb szélén elhelyezett csatlakozóponton 2 db USB 3.0 A, illetve egy USB Type-C bemenet található, ami közvetlenül is használható monitor inputként, így egy laptop képét akár ezen keresztül is kilőhetjük külső kijelzőre. A repertoárból szerencsére nem hiányzik a mikrofon- és a jack-aljzat sem.   

A személyre szabhatóság érdekében a MARS 150 magassága három állással variálható: a legalacsonyabb pozíció 74,93 cm, a legmagasabb 85,09 cm, a középső értéket pedig kerek 80 cm-re lőtte be a COUGAR. A menő megjelenést a karbonszál-hatású borítás biztosítja, a teherbírásról pedig a nagy szilárdságú hegesztett acél gondoskodik.

Hivatalos ár egyelőre nincs, így még nem tudni, hogy a MARS 150 mennyivel lesz drágább a jelenleg 100 000 forint környékén beszerezhető MARS 120-nál.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.