Hirdetés

LED-es lett a JBL Pulse 4 hangszórója



|

20 wattos, hordozható és LED-es vezeték nélküli hangszóró lett a JBL Pulse 4.

Hirdetés

A JBL a 2019-es IFA kiállításon rántotta le a leplet a legújabb LED-es hordozható hangszórójáról, a Pulse 4-ről. A Pulse 4 IPX7-es minősítést szerzett, vagyis bírja a vizet, így a tulajdonosa szinte bárhová magával viheti. 

Hirdetés

A gyártó becslései szerint egy töltéssel a hangszóró üzemideje eléri a 12 órát. Ha lemerült, USB-C porton keresztül tölthető fel ismét. 

A széria többi modelljéhez hasonlóan itt is van Lightshow mód, amikor a LED-ek különféle mintákat és színeket társítanak a zene lejátszása során. A Bluetooth 4.2-n keresztül működő eszközhöz egyszerre maximum két készülék csatlakozhat, a LED-eket a JBL Connect app vezérli. 

A felhasználók a PartyBoost funkciókat is élvezhetik, és akár 100 másik JBL hangszóróval is szinkronizálhat a Pulse 4. Az újdonság szeptember 24-én érkezik, 199,95 dolláros vételár mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.