Hirdetés

Leépítésbe kezdett az Essential



|

Andy Rubin cégének nem megy olyan jól, ezért a dolgozók 30 százalékától megválik.

Hirdetés

Az Android atyjaként ismert Andy Rubin óriási reményekkel indította el az Essentialt, azonban az Essential Phone bukása után nem igazán talált magára a vállalat. A Bloomberg jelentése szerint a cég most megvált a dolgozóinak 30 százalékától. Leginkább az eladásokért és hardverekért felelős emberek közül távoztak. 

Hirdetés

A hír nem sokkal azután futott be, hogy a Bloomberg egy másik jelentésében az Essential óriási terveiről beszélt. Egy olyan új, korszakalkotó mobilról, ami intelligens digitális asszisztenst tartalmaz, képes reagálni helyettünk a hívásokra és az üzenetekre. Ennek hála kevesebbet kell nyomkodni az eszközt, ami alapvetően hangvezérléssel működne. Andy Rubin nagy áttörést szeretne elérni, és meg akarja változtatni a jövőt. 

Azt nem tudni, hogy a leépítések érintik-e ezt a projektet, illetve a stratégia részét képezik-e. Könnyen lehet, hogy az Essential  jövőben hardverek helyett szoftverekkel foglalkozik majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.