Hirdetés

Lefotózták, és már az ára is megvan az augusztus 5-én érkező Samsung Galaxy Note 20 Ultrának



|

A bemutató dátuma már hivatalos, de kiszivárogtak az első komoly élőképek és a vételárak is a Samsung Galaxy Note 20 Ultráról.

Hirdetés

A Samsung hivatalosan is bejelentette, és ezzel igazolta a régóta keringő pletykákat, amelyek szerint a Galaxy Note 20 mobilok egy augusztus 5-én rendezendő, Galaxy Unpacked eseményen mutatkoznak be. Az esemény teljes mértékben virtuális lesz, még a sajtó sem lesz jelen. Értelemszerűen így élőben streamelnek mindent, az időzítés pedig passzol a Samsung megszokott ütemtervéhez, vagyis fél évvel követi az előző Galaxy S és egy egy évvel az előző Galaxy Note szériás csúcsmobilt. 

Hirdetés

A Jimmy Is Promo néven dolgozó YouTuber eközben jó minőségű élőképeket készített egy Galaxy Note 20 Ultráról, amelyekkel sokkal jobban visszaadja a készülék részleteit, mint az eddigi renderelt képek. Ice Universe ugyanilyen szögekből lefotózta a tavalyi modellt is, így egyértelmű vált az összehasonlításból, hogy a Samsung a Galaxy Note 10+ dizájnjegyeit viszi tovább. Ezúttal szögletesebb, lekerekítettebb kijelzős, nagyobb kameraszigetes dizájnt kapunk, a képernyő kávája még vékonyabb, a szelfikamera furata még kisebb, a hardvergombok jobb oldalra kerültek. 

Nemrég pedig már a Galaxy Note 20 készülékek vételárai is kiszivárogtak. A görög Tech Maniac nagyon megbízhatónak mondott forrásai szerint augusztus 27-én kezdődnek a kiszállítások, és míg tavaly a Galaxy Note 10 999, a Galaxy Note 10+ 1149 eurós áron nyitott, addig az EU-ban a Galaxy Note 20 1199, a Galaxy Note 20 Ultra pedig 1449 euróért lesz elvihető alapkonfigurációban. A fogyasztók a nagyon magas árakat már a Galaxy S20 szériánál is nehezményezték, azonban úgy tűnik, hogy az áremelések nem állnak meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.