Hirdetés

Legalább egy új iPhone-on lesz ultraszéles kamera



|

Ming-Chi Kuo szerint a 2019-es iPhone készülékek közül legalább az egyik modellen lesz ultraszéles kamera.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo nevét mostanra sokan ismerik, ő az az elemző, aki sok éven át félelmetesen pontosan mondta meg előre, hogy mire készül az Apple az egyes termékeinél. Azóta is vannak rendszeresen hírei az új iPhone-okról. 

Hirdetés

Jelenleg három új modellre számítanak a szakértők, és úgy néz ki, hogy ezek közül egynek lesz tripla hátlapi kamerája. Ezen a modellen lesz ugyanis ultraszéles lencse is, állítólag a Sony jóvoltából. A másik két kamera a normál széles látószögű és a telefotós. Vagyis az Apple tud majd újítani a 2018-as iPhone XS Maxhez mérten. 

Kuo szerint a kisebb új iPhone 5,8 hüvelykes OLED-panelt kap, míg az iPhone XR második-generációja 6,1 hüvelykes LCD-t. 

Mindegyik új iPhone-ra 12 megapixeles szelfikamera kerül majd, a jelenlegi 7 megapixeles megoldás helyett. A neves elemző úgy tudja, hogy az Apple egyelőre megtartja a képernyőbe belógó szenzorsávot, és így marad a Face ID is, ami azért fejlődik persze (gyorsabb és biztonságosabb lesz). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.