Hirdetés

Legális Windows 10 olcsón? Jó helyen keresed!



|

A Keysworlds téli promóciójában a Windows 10 mellett az Office is kedvezményes áron kapható!

Hirdetés

Nyomokban havat is látni, úgyhogy a naptári tél felén túl még nem késő az évszakot ünnepelni. Így gondolta a Keysworlds.com is, mely a Winter Promotion keretében levágta az árakat, és extrém olcsón kínálja a Windows 10-et, az Office-t, valamint más szoftvereket! Ne aggódj többé a kétes eredetű aktiválóprogramok, crackek, vírusok és egyéb kártevők miatt - vásárolj olcsón legális szoftvert!

Hirdetés

A legnépszerűbb Microsoft szoftverek különleges árakon!

A téli promóció alatt kuponok használata nélkül is számos szoftverhez hozzájuthatsz rendkívül olcsón - korlátozott ideig, limitált példányszámban!!

Különleges csomagajánlatok!

A PC World olvasói az EDB55 kuponkód segítségével 55%-os kedvezményt érvényesíthetnek számos szoftverre!

További lehetőségek:

Windows 10 45% kedvezménnyel, ha az EDB45 kuponkódot használod!

Office 50% kedvezménnyel, ha az EDB50 kuponkódot váltod be!

További ajánlatok >>

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.