Hirdetés

Egy helyen a legjobb Excel-tippek



|

Megjelent legújabb tematikus kiadványunk. A digitális füzetet ajándékba adunk a szeptemberi PC World magazin olvasóinak.

Hirdetés

Kétségtelenül az Office irodai programcsomag legösszetettebb programja az Excel, amellyel pillanatok alatt létrehozhatunk statikus táblázatokat, de akár olyan dinamikus, külső forrásokból építkező adattáblákat is, amelyekkel akár egy egész üzleti vállalkozás üzletmenetét átláthatjuk. Sokan nem is gondolják, hogy utóbbi, azaz az üzleti intelligencia milyen fontos. A tudás hatalom, nem árt ismerni erősségeinket és gyengeségeinket. A számok márpedig nem hazudnak. Friss kiadványunkba összegyűjtöttük kedvenc Excel-tippjeinket, amelyekkel maximálisan kihasználható a program tudása, és amelyek létéről talán még a Microsoftnál sem tudnak.

Ízelítő a tartalomból:

- Feltételes összegek és átlagok
- Kategóriák és esetszámok
- Formázások feltételekkel
- Automatikusan bővülő grafikonok
- Új diagramtípusok

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán,  valamint a szeptemberi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.