Hirdetés

Melyik lesz a legjobb LEGO űrhajó?



|

Több mint 60 érvényes pályázat érkezett a HelloWorld építőversenyére. A zsűri kiválasztotta a döntős alkotásokat.

Hirdetés

Magyarországon meglehetősen ritkának számítanak a LEGO építőversenyek, pedig egy jó struktúra kitalálása és megépítése nem kevés kreativitást igényel, és a mérnöki készségek fejlesztése mellett nem mellékesen olyan aktivitásról van szó, amelyet több generáció is együtt tud játszani, miközben a játék teljes egészében offline történik.

A HelloWorld pályázatára több mint 60 érvényes pályázat született, az Egyesület oldalán már megtekinthető az a 15 űrhajó, amelyet a zsűri a döntőbe szavazott. Hamarosan kiderült, hogy ki lesz a legjobb LEGO építőmester, addig is ti is szavazhattok a közönségdíjasra.

Hirdetés

A játék fődíja egy több mint ezer elemből álló LEGO City 60229 Rakéta összeszerelés és szállítás szett közel 45 ezer forint értékben, míg a közönségszavazás nyertese egy 30 ezer forint értékű, 837 elemből álló LEGO City 60228 Űrrakéta és irányítóközpont készlettel fog gazdagodni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.