Hirdetés

Legszívesebben csak ezzel a Windows-takaróval aludnánk



|

Egy horgolóművész a Windows 95 és a Windows 11 keresztezésével alkotott egy puha csodát.

Hirdetés

Nem szabad félvállról venni a játékosok rajongásának mértékét, hiszen bármilyen furcsaságot képesek pillanatok alatt elkapkodni, elég csak az Xbox minihűtőre, a kontroller-pulcsira vagy a fenékhűsítő gamerszékre gondolni. Nincs olyan őrültség, amire ne lenne kereslet, és jobb esetben az így született termékek nem csupán porfogókként funkcionálnak, hanem hasznosak is tudnak lenni.

Mióta a Microsoft piacra dobta az első operációs rendszerét, azóta bukkannak fel a hivatalos, de többnyire házilag barkácsolt tárgyak ezzel kapcsolatban, a legtöbbet pedig bármelyik felhasználó elfogadná magának saját használatra. Ilyen az az alkotás is, amit alább ismerhettek meg. 

Hirdetés

Nicole Nikolich tökélyre fejlesztette a horgolás művészetét, munkáival pedig rendre meghódítja az internetet. Nicole csupán 2017-ben kezdett el horgolni, YouTube-oktatóanyagokból tanulta meg, majd villámgyorsan hírnevet szerzett magának és olyan nagy márkákkal dolgozhatott együtt az elmúlt évek során, mint az AMC, a Target és a Microsoft. 

Legutóbbi, a redmondiakhoz kötődő projektje egy kétoldalas takaró, amelynek egyik felén a Windows 95, a másik felén a Windows 11 kezdőképernyője látható. Nicole több mint két hónapig dolgozott rajta és több, mint 100000 öltéssel hozta össze. A végeredmény azonban magáért beszél:

Ti milyen mintájú takaró alá bújnátok el a legszívesebben a téli estéken?

A kiemelt kép csak illusztráció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.