Hirdetés

Legyél Te is a PC World Max tagja az első hónapban mindössze 1 forintért!



|

Áprilisi akciónkban bárki csatlakozhat a PC World Max táborába és az első hónapban 1 forintért hozzáférhet minden tartalomhoz, reklámmentesen.

Hirdetés

2023 januárjában útjára indítottuk vadonatúj szolgáltatásunkat, amelynek keretében számos új online funkciót vezettünk be és Max előfizetőink számára a nyomtatott PC World magazint váltó, havonta megjelenő digitális kiadványt is elérhetővé tettük. Az elmúlt negyedévben szorgosan dolgoztunk az újabb funkciókon, most pedig szeretnénk, ha minél többen kipróbálnátok, hogy milyen is lett a nem is csupán megújult, hanem egyenesen újjászületett PC World!

Hirdetés

PC World Plus vs. Max

Év elején két előfizetési konstrukciót indítottunk, amelyek közül a kisebb, olcsóbb csomag a Plus, a teljes pedig a Max nevet kapta. Áprilisi akciónk keretében a PC World Max csomagot kínáljuk minden új előfizetőnk számára kedvezményes áron. Havi előfizetés keretében az első hónapban, vagyis

áprilisban mindössze 1 forintért hozzáférhetsz a PC World Max minden szolgáltatásához és a digitális PC World magazinhoz is!

Nem csupán az összes, eddig megjelent elzárt cikkünket olvashatod, az áprilisi lapszámot is megkapod, használhatod Segélyvonal szolgáltatásunkat, kipróbálhatod IT-tudásodat kvízünkön, ahol értékes nyereménnyel gazdagodhatsz, emellett tematikus szoftverválogatást, ESET és G DATA vírusirtó kódokat, teljes verziós szoftvert is kapsz. Mindezek tetejébe oldalainkat egy teljes hónapon át hirdetés-mentesen olvashatod PC-n és mobilon egyaránt.

Az akció fontosabb feltételei

Áprilisi 1 forintos akciónkra bárki jogosult, aki még nem rendelkezik PC World Plus vagy Max előfizetéssel rendszerünkben, és van élő PC World Profilja (ha nincs, itt tudsz egyszerűen regisztrálni). Akciónkra kizárólag a www.pcworld.hu/csomag oldalon tudsz előfizetni bankkártyával (átutalásos fizetés nem lehetséges ebben az esetben, azt kizárólag éves előfizetési csomagnál tudjuk biztosítani). Az 1 forintos ár 1 hónapnyi időtartamra vonatkozik, ezt követően a 2. hónaptól az előfizetési díj havonta 1490 forint. Az előfizetés bármikor lemondható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.