Hirdetés

Legyél te is PC World Max előfizető, válassz magadnak ajándékot mellé!



|

Nyári akciónk keretében minden új PC World Max előfizetőnk ajándék hardvert is választhat. Siess, ne maradj le különleges ajánlatunkról!

Hirdetés

Fél éve, hogy elindítottuk PC World Plus és Max szolgáltatásunkat, amit szerettünk volna méltó módon meg is ünnepelni. A nyár kezdetével ezért egy új előfizetői akciót indítunk, amelynek keretében igen vonzó ajándék hardverek közül választhat minden új tagunk, aki egy évre előfizet a PC World Max szolgáltatásunkra.

2023. januári indulása óta rengeteget dolgoztunk PC World Plus és Max szolgáltatásunkon, hogy még több, még jobb tartalmat és funkciókat élvezhessenek előfizetőink. A Max szolgáltatás részeként elérhető havi PC World magazin például január óta közel megduplázta oldalszámát és a lapozó is sokat fejlődött. Folyamatosan javítottuk a PC World tagjai számára elérhető profil oldalt, ahol hónapról hónapra újabb szolgáltatásokat aktiváltunk. Érkezett például Segélyvonal, tematikus szoftverválogatás és Windows mesterkészlet, amelyek havonta frissülnek, valamint IT-szótár, amely folyamatosan bővül és a szakzsargon dekódolásában segít. Hónapról hónapra megújítjuk a tárgynyereményt kínáló kvízünket és már elérhető a Kedvenceim opció is, ahol a megjelölt cikkeidet, híreidet találhatod meg összegyűjtve.

Hirdetés

Új előfizetőknek ajándék jár!

A PC World Max nyári előfizetői akciójában mindenki részt vehet, aki rendelkezik ingyenesen létrehozható PC World fiókkal, valamint még nincsen élő előfizetése sem Plus, sem pedig Max szolgáltatásunkra. Az akciós árért cserébe minden új előfizető egy évig korlátlanul eléri a PC World Max szolgáltatást, amely az összes funkciót, a digitális PC World magazint, az ESET és G Data vírusirtó kódokat és a teljes hirdetésmentességet is magában foglalja. Ezen felül választhat egyet ajándékaink közül, amelyet átvehet szerkesztőségünkben, vagy kérésére házhoz postázzuk.

A választható ajándékok a következők:

Lamax Dots2 Touch

Egészen kicsi, mégis jól szól a LAMAX TWS fülhallgatója, ami olyan extrákra is képes, amiket csak a felsőkategóriás konkurenseknél szoktunk meg. A füles kompatibilis Apple és Android eszközökkel is, kezeli a digitális asszisztenseket, akár 36 óráig is bírja, tölteni pedig Type-C-n vagy vezeték nélkül is tudod.

Mio MiVue C312

A Mio MiVue C312 menetrögzítő kamera felbecsülhetetlen segítség lehet, ha baleset ér: nem kell tanúvallomásokra hivatkozni, a felvétellel könnyen megvédheted magad. A kisméretű kamera jól mutat bármely gépkocsiban, az FHD felbontásnak köszönhetően gyenge látási viszonyok között is jó minőségű felvételt készít, a G-szenzorral pedig képes felismerni a baleseteket, így az ekkor készített videókat levédi és tárolja.

Sbox ajándékcsomag 1 és 2

Kétféle Sbox ajándékcsomagot állítottunk össze a PC World Max nyári előfizetői akcióhoz. Az első csomag része egy praktikus, teljesen környezetbarát kijelzőtisztító folyadék, valamint a hozzá tartozó mikroszálas kendő, egy USB 3.0-s, vagyis kellőképpen gyors SD- és micro SD-kártyaolvasó, valamint egy HS-736-os típusszámú fejhallgató is.

A második Sbox ajándékcsomagban szintén megtalálható a környezetbarát kijelzőtisztító folyadék és a kendő, az USB-s SD/mSD kártyaolvasó sem hiányzik, a fejhallgató helyett azonban egy CP-19-es laptophűtőt kapsz, amely különösen jó szolgálatot tehet a forró nyári időszakban, hogy notebookod még véletlenül se lassuljon le a melegedő hardverkomponensek miatt.

Tesla okos biztonsági kamera 360 (2022)

Képes akár teljesen körbeforgatni a "fejét" az apró Tesla okos biztonsági kamera, amelyet egyszerűen telepíthetsz és egy barátságos, magyar kezelőfelületű mobil appal a világ bármely pontjáról elérhetsz. A FHD-felvétel jó minőségű, éjjel is értékelhető képet ad, a beépített mikrofon és hangszóró pedig kétirányú audiokapcsolatot biztosít.

Az akció részvételi feltételei

A PC World Max nyári előfizetői akciójában bárki részt vehet, aki rendelkezik PC World fiókkal, és ehhez a fiókhoz nem tartozik aktív Plus vagy Max előfizetés.

Vagyis aki jelenleg is előfizetőnk, az meglévő fiókjával nem fizethet elő erre a nyári ajánlatra, de ő sem marad majd ajánlatok nélkül a jövőben.

Előfizetni a www.pcworld.hu/csomag oldalon lehetséges, ahol a nyári előfizetői akció részben a megfelelő ajándék kiválasztásával tudsz jelentkezni. Figyelem! Előfizetésedet és választott ajándékodat a sikeres befizetéssel tudod garantálni. A PC World Max szolgáltatáshoz sikeres előfizetést követően azonnal hozzáférsz, a választott ajándékod átvételével kapcsolatban pedig az ezt követő napokban munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztesse a részleteket.

Az akció a készlet erejéig tart, a csomag ára választott ajándéktól függetlenül 19 490 forint. Előfizetni www.pcworld.hu/csomag oldalon tudsz bankkártyával, amelyhez a SimplePay rendszerét használjuk. Sikeres előfizetést követően aktiválódik PC World fiókodon a PC World Max szolgáltatás, amely egy évig aktív. Az éves előfizetés lejáratát követően automatikusan meghosszabbodik az előfizetés a PC World Max aktuális értékén. Nem most jár le az előfizetésed? 2023-ban előfizetés-hosszabbító ajánlattal is készülünk, ám ez a mostani kifejezetten új előfizetőink számára készült.

Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel, más akcióval nem vonható össze. Regisztrált ingyenes PC World fiók megléte feltétel a szolgáltatások igénybevételéhez, amelyet a ezen az oldalon lehet elkészíteni.

Az ajánlatok korlátozott számban állnak rendelkezésre, így ha a készlet valamiből már elfogyott, a rendszer nem enged választani abból. A feltüntetett ár javasolt kiskereskedelmi ár. A termék- és dobozképek csak illusztrációk. Ajánlatunk bővülhet és a készlet erejéig tart. Az akcióval kapcsolatban fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz munkaidőben a +36 70 542 2303-as telefonszámon vagy a folytatas@pcworld.hu e-mail-címen.

A tájékoztatás nem teljes körű, a változás, változtatás jogát fenntartjuk. További információ: www.pcworld.hu/csomag. Minden jog fenntartva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.