Hirdetés

Lehet, hogy a Samsung is gamertelefont fejleszt



|

A pletykák szerint a Samsung is fejleszt egy olyan androidos készüléket, amelyet kifejezetten játékosoknak szán.

Hirdetés

A gamertelefonok piaca egyre felkapottabb: van már játékosoknak szánt okostelefonja a Razernek, a Xiaominak és az ASUS-nak is, illetve van hasonló, visszafogottabb próbálkozása a Honornak is, többek között. 

Hirdetés

Az MMDDJ_ néven működő, jól ismert és általában igen hiteles szivárogtató forrásai szerint a Samsung is fejleszt már olyan okostelefont, amelyet kifejezetten játékosoknak szán

Sajnos a fejlesztés tényén kívül más információt nem közölt a szivárogtató. A specifikációkról és a funkciókról egyelőre csak találgatni lehetne. A Samsung minden bizonnyal az aktuális csúcshardvert választja, elvégre ez kötelező a kategóriában. Valamilyen speciális funkcióra is szükség lenne, hogy az eszköz megkülönböztesse magát a Galaxy S és Galaxy Note szériáktól. 

Jó megoldás lehet egy 120 Hz-es kijelző, amit a Razer is választott a maga termékéhez. Az ASUS a ROG Phone-ra a túlhajtott Snapdragon 845-tel hívta fel a figyelmet, illetve a speciális hűtési rendszerrel.

Reméljük, hogy az RGB-s fények nem lesznek az extralistán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.