Hirdetés

Lehet, hogy csak márciusban érkezik meg az iPhone X



|

Az elemzők szerint az Apple csodakészüléke csak januárban, februárban vagy márciusban kerülhet a boltokba.

Hirdetés

Egyelőre nagyon sok iPhone-vásárló kivár: aki iPhone 8-at vagy iPhone 8 Plust szeretne, az előbb megnézné az iPhone X-et is. Aki viszont azt remélte, hogy novemberben már iPhone X-et nyomkodhat, annak át kell gondolnia a terveit. 

Hirdetés

Folyamatosan érkeznek a hírek arról, hogy tovább csúszik a tizedik évfordulós iPhone sorozatgyártása, többek között a Face ID 3D-s technológiája miatt. 

Bár mindhárom idei iPhone szeptember 12-én mutatkozott be, az iPhone X elméletileg csak november 3-án kerül piacra. Akár 50 milliónál is több előrendelés érkezhet rá, de a készletek extrém mértékben korlátozottak lesznek. 

De mikor juthat hozzá valaki ténylegesen egy iPhone X-hez, ha október 27-én elő tudja rendelni? Gene Munster szerint (jelenleg a Loup Venturesnél dolgozik) az iPhone X leghamarabb januárban kerülhet a boltokba. Jan Dawson, a Jackdaw Research szakembere még tovább ment, szerinte akár március is lehet belőle, mire az iPhone X forgalomba kerül. 

Nem csak a 3D-s technológiával támadtak egyébként nehézségek, az OLED-panelekkel sem megy minden zökkenőmentesen. Ezeknek kell befogadniuk azt a szenzorsort középen, amely a Face ID-t is működteti. 

Az iPhone X folyamatos és egyre nagyobb késései persze az iPhone 8-nak és az iPhone 8 Plusnak kedveznek: végül olyan sokan unhatják meg a várakozást, hogy inkább a piacon lévő modellek egyikére szavaznak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.