Hirdetés

Lehet, hogy Galaxy X lesz a Galaxy S10-ből



|

A Samsung állítólag egyszerűsíteni akarja a névadási szokásait, ezért a Galaxy S10 neve jövőre Galaxy X lesz.

Hirdetés

A Samsung zászlóshajói sok éve egységes elnevezéssel jelennek meg a piacon, azonban a legutóbbi jelentések szerint a Samsung jelenleg is azt mérlegeli, hogy a névadási szokásait egyszerűsíti

Hirdetés

Dél-koreai beszámolók alapján a Galaxy S9 lesz az utolsó képviselője a Galaxy S termékcsaládnak. A következő évi csúcsmodell neve egyszerűen Galaxy X lesz. 

Természetesen sokan egyből arra tippelnek, hogy a Samsung megirigyelte az Apple névadási szokásait és az iPhone X-et, ezért lemásolná az almás cég húzását. Valójában arról van szó, hogy egyszerűbb neveket fontolgatnak a legfontosabb okostelefonjaikhoz, elkerülendő egy Galaxy S11 vagy Galaxy S12 kifejezést, ami talán már nem lenne olyan szimpatikus a fogyasztók körében. 

Érdekesség, hogy a Galaxy X nevet mindeddig a Samsung közelgő, összehajtható okostelefonjával kapcsolatban emlegették. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.