Hirdetés

Lehet, hogy jön az új NVIDIA Shield TV



|

Az FCC oldalán legalábbis felbukkant egy új verzió, egy friss Shield TV Remote-tal együtt.

Hirdetés

Bár az NVIDIA Shield TV már van pár éves, ennek ellenére még mindig a legerősebb Android TV box a piacon, ráadásul funkciók terén is sokat ígér a rendszeres szoftverfrissítéseknek hála. 

Hirdetés

Az eszköz így nem csak médiastreamer, de játékra is használható. Támogatja az Android TV-s játékokat, sőt, exkluzív címeket és a játékstreaminget is. 

A szivárgások szerint hamarosan debütál egy új modell. Nagyon komoly változtatásokra és újdonságokra ugyanakkor nem szabad számítani, az NVIDIA megint Tegra X1-es processzort vetne ugyanis be, legalábbis úgy tűnik. A chipnek viszont egy frissített verzióját alkalmaznák. 

Ha valakinek ismerős a sztori, akkor az azért lehet, mert a Nintendo nemrég mutatott be két új verziót a Switch konzolból, frissített Tegra X1 chippel. A várakozások szerint ez energiahatékonyabb, ezáltal hosszabb üzemidőt eredményez. Azt nem tudni, hogy az új Shieldbe is ugyanez a lapka kerül-e. 

Sajnos egyelőre arról sincs információ, hogy az új Shield mikor és mennyiért érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.