Hirdetés

Lehet, hogy késik a Samsung Galaxy Fold 2



|

Úgy volt, hogy az augusztus 5-i Unpacked rendezvényen debütál a következő összehajtható Samsung okostelefon, de a hírek szerint változott a terv.

Hirdetés

A jelenlegi várakozások szerint július 22-én mutatkoznak be a Samsung Galaxy Watch 3 okosórák, a Galaxy Tab S7 táblagépek és a Galaxy Buds Live vezeték nélküli fülhallgató, majd az augusztus 5-i digitális Unpacked rendezvényen jön a Galaxy Note 20 és a Galaxy Note 20 Ultra, a Galaxy Fold 2, a Galaxy Z Flip 5G és a Galaxy S20 Fan Edition (lite modell). A csúcsmobilok 2 héten belül kaphatóak lennének, a Galaxy Fold 2-re kicsit tovább kellene várni. 

Hirdetés

Max Weinbach információi szerint azonban a Galaxy Fold 2-t nem mutatja be a Samsung az eseményen, legjobb esetben is csak egy demót villant róla. Mégpedig azért, mert a Galaxy Fold 2 szoftvere egyszerűen nem készült el. Emiatt aztán sok más folyamat, tesztelés, hitelesítés is csúszik, mindezek okán pedig nem mutatkozhat be időben az új összehajtható okostelefon. Állítólag még a szolgáltatók sem tesztelhették. 

A szakértők szerint ebben az esetben legalább októberig kell majd várni a bemutatóra, addig hiánypótlóként pedig ott lesz a Galaxy Z Flip 5G. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.