Hirdetés

Lehet, hogy mégis megkapjuk a Windows 11 3D-hatású emojijait



|

A jelek szerint csak átmenetileg csúszik a tavaly bemutatott készlet megjelenése.

Hirdetés

Az októberben megjelent Windows 11 számos újítást hozott a widgetektől az átszabott tálcán át a lekerekített ablakokig, sokak csalódására azonban az előzetesen beígért, 3D-hatású emojik nem képezték a repertoár részét.

Az új operációs rendszerhez tartozó szimbólumkészlet eleve később futott be egy frissítés formájában, az ebben található emojik pedig még csak nem is hasonlítanak azokhoz a mintákhoz, amiket a Microsoft a Windows 11 felvezető kampányában prezentált. Most azonban úgy tűnik, hogy ezzel még nem értünk a történet végére, könnyen lehet, hogy végül mégis megkapjuk a frissített stílust.

Hirdetés

Nemrég legalábbis Nando Costa, a Microsoft egyik grafikusa utalt erre a Twitteren. Costa a napokban egy egész blogbejegyzést szentelt az új stílusú emojik történetének, melyek ötlete egy céges hackatonon vetődött fel először. A posztot aztán megosztotta a Twitteren is, ahol egy másik felhasználó reagált, hogy szívesebben látná az új emojikat a Windows 11-ben. A dizájner pedig erre válaszolva írta, hogy egyetért, és hogy már dolgoznak ezen.

Szóval, ha nem is egy hivatalos csatornán, de a Microsoft egyik szakembere maga erősítette meg, hogy Redmondban még nem engedték el teljesen a modernizált emojikat. A "dolgozunk rajta" persze nem csak azt takarhatja, hogy ténylegesen is zajlik a projekt előkészítése, megeshet például, hogy Costa csak arra céloz, hogy ők még mindig rágják a döntéshozók fülét a 3D-hatású dizájn bevezetéséért.

Biztosat ezért csak egy hivatalos megerősítés jelentene, vagyis pontosabban még az sem, hiszen a Microsoft egyszer már beígérte az új emojikat, így maradjunk annyiban, hogy csak akkor vehető 100%-ra az érkezésük, ha már tényleg ott lesznek a Windows 11-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.