Hirdetés

Lehet, hogy rémálmaink lesznek a Meta új reklámjától



|

Mark Zuckerberg egy meglehetősen furcsa videót posztolt a Facebookon.

Hirdetés

Többek között a Facebook, az Instagram és a WhatsApp is már a frissen átnevezett Meta vállalathoz tartozik, amivel elég komoly célokat tűzött ki maga elé Mark Zuckerberg és csapata.

A jelek szerint pedig már meg is kezdődött az új brand első kampánya.

Hirdetés

Zuckerberg egy olyan videóval vezette fel a kampányt, ami egyeseknek talán jópofának, másoknak inkább ijesztőnek tűnhet, de mindenképp egyedi anyagról van szó. A videóban vannak furcsa jószágok, látszólag jól szórakozó fiatalok, és az egész kicsit olyan, mint egy furcsa lázálom.

Feltűnik még a "This is going to be fun." felirat is, ami magyarul nagyjából azt jelenti, hogy "Ez jó móka lesz.". Nem biztos, hogy a tigris ábrázata erről árulkodik.

Ti mit gondoltok a Metáról és a metaverzumról? Tényleg jó móka lesz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.