Hirdetés

Lehet még fokozni a bitcoin-őrületet: túl a 34 ezer dolláron az árfolyam



|

Úgy tűnik egyes befektetők továbbra is megőrülnek a bitcoinért, de vajon meddig lehet még fújni a lufit? Áttörte az árfolyam a 30 ezres határt, és meg sem áll.

Hirdetés

Egyre több elemző gondolja úgy, hogy a tech szektorban sok lufi van (vagyis sokkal magasabb a tőzsdei árfolyama, jobb a megítélése, mint a mögöttes tartalom és a valódi érték), és ilyenkor nem csak a Tesla jut a legtöbb ember eszébe, hanem 2020 legnépszerűbb kriptovalutája, a bitcoin is.

A bitcoin december 26-án áttörte a 25 000 dolláros tőzsdei árfolyamot, majd ment a találgatás, hogy összejön-e 30 000-es mérföldkő. Nem kellett sokat várni arra, hogy ez kiderüljön, elég jól indul 2021 a bitcoin tulajok számára...

Hirdetés

2020-ban nem jött össze a rekord, 29 273 dolláron zárta a tavalyi évet a bitcoin. Csakhogy aztán valami megint elszabadult, a bitcoin árfolyama nem elég, hogy átlépte a 30 000 dollárt, meg sem áll, és már 34 000 dolláron is túl van

Aki nagyobb vagyont tudott bitcoinba fektetni, az jól járt az elmúlt egy évvel: a digitális pénz árfolyama éves szinten 319,82 százalékkal emelkedett, 6 és 3 hónapos viszonylatban 243,8 és 192,1 százalékkal.

Egyesek máris azt jósolgatják, hogy 2021 végére több mint 100 ezer dollárt ér majd egy bitcoin, és az eddigi pályát figyelve már ezt sem lehet teljes magabiztossággal elképzelhetetlen forgatókönyvnek hívni. Ti mit gondoltok, meddig mehet még fel az árfolyam?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.