Hirdetés

Lehet Nintendo DS-en Xbox Series X-es játékokat játszani, de semmi értelme



|

Nem igazán érezhető a 4K varázsa egy olyan kézikonzolon, amibe 256x192 pixeles TFT LCD kijelzőt szereltek.

Hirdetés

A cloud gamingnek köszönhetően szinte bármin, amihez bluetoothon keresztül kontrollert tudunk csatlakoztatni, és fut rajta egy böngésző, játszhatunk majd modern játékokkal, csak kellően erős és stabil internetelérésre van szükség, hogy élvezetes is legyen az élmény. A 2004-ben megjelent Nintendo DS egy teljesen másik korban született, és a The Retro Future YouTube csatorna videósa nem is a felhő segítségével oldotta meg, hogy a kézikonzolon Xbox Series X-es játékokkal tudjon játszani.

Hirdetés

Ahhoz, hogy ez működjön, szükség volt a kizárólag Japánban forgalmazott, 2006-ban kiadott Agatsuma Entertainment Nintendo DS TV Tunerre, mely eredetileg lehetővé tette, hogy tévéadásokat követhessenek a felhasználók apró gépükön, valamint AV-kábelen keresztül csatlakoztassanak más eszközöket hozzá. Egy AV-HDMI konverter is közreműködött, az eredmény pedig, nos... ha csak az volt a cél, hogy működjön, akkor siker.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.