Hirdetés

Lehetetlen lesz szerezni az LG V30 különkiadásából



|

Kerámia hátlapot, Oreo rendszert, 6 GB RAM-ot és egy plusz meglepetést ígér az LG V30 Signature Edition.

Hirdetés

Az LG úgy döntött, hogy ideje piacra dobni a V30 speciális luxuskiadását, a V30 Signature Editiont

Hirdetés

Alapvetően ez a verzió megegyezik a normál LG V30-cal, azonban bizonyos dolgokban eltér. Az üveg hátlapot például kerámia hátlapra cseréli. Ez még karcállóbb és tetszetősebb, ugyanakkor ez sem törhetetlen. 

A fehér és fekete színekben érkező okostelefon 4 helyett már 6 GB RAM-ot kap, és gyárilag Android Oreo rendszerrel jön (pedig a V30-ra még nem jelent meg a végleges frissítés). 

A V30 Signature Editionből mindössze 300 darabot gyárt az LG, vagyis még Dél-Koreában is nagyon nehéz lesz szerezni belőle. Néhány szerencsésnek a gyártó azonban felajánlja, hogy a hátlapra gravírozza a nevét. A dobozban pedig két Bang & Olufsen headset is lesz, egy vezetékes és egy vezeték nélküli. 

A készülék a hónap végén jelenik meg, a kép szerint december 27-én. Az újdonság ára nagyjából 1820 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.