Hirdetés

Lehúzza a rolót a Google Play Zene



|

Egy funkció segítségével most átköltözhetnek a YouTube Musicra azok, akik még használják a Google Play Zenét.

Hirdetés

A Google még 2018. augusztusában indította el a YouTube Music zenei streamingszolgáltatását, amelynek kezdeti hibáin és hiányosságain mostanra sokat javított. A Google Play Zene azonban a mai napig párhuzamosan működött ezzel, de most a Google készen áll, hogy kivonja a forgalomból ez utóbbit. Ennek első lépcsőjeként a YouTube Music appba bekerült egy új, költözést segítő eszköz, ami át tudja hozni a Play Zenéről a YouTube Musicra az dalokat, lejátszási listákat, lájkolt és leszavazott dalok listáját, a zenei ajánlásokat, a feltöltéseket, vásárlásokat, albumokat. 

Hirdetés

A Google mindezt egyetlen érintésre átviszi, de a művelet több órába is telhet, ennek végén e-mailt és értesítést küldenek. A Google az ajánlásokat időbélyegekkel igyekszik aktualizálni, a használati szokások alapján. A podcastokat a Google Podcasts irányába lehet majd átköltöztetni, néhány másodperc alatt. 

A Google Play Zene Unlimitedre feliratkozni már nem lehet, igazából idő kérdése, hogy mikor állítja le a Google a Play Zenét. Egyelőre csak annyit tudni, hogy valamikor 2020-ban, sok kitartó rajongó ellenállása mellett is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.