Hirdetés

Lekerekített kijelzőre válthatnak a középkategóriás Samsung mobilok



|

A jelentések szerint a középkategóriás Samsung okostelefonok végül lekerekített szélű LCD-képernyőket kaphatnak.

Hirdetés

2014-ben még csak koncepció volt, az utóbbi években a Samsung zászlóshajók védjegye a lekerekített szélű kijelző. Egy új szabadalmi bejegyzés alapján azonban hamarosan tömegesen is elterjedhetnek az ilyen panelek. 

Hirdetés

A szabadalom egy olyan LCD-s technológiát ír le, amelynél a panelt a gyártás során problémák nélkül lehet meghajlítani. Ez eljárás ráadásul ellenállóbbá is teszi a képernyőt, így az nehezebben törik. 

Minden bizonnyal a technológia az olcsóbb összehajtható mobilokon is segíthet a jövőben. Egyelőre viszont a Samsung a lekerekített szélű, középkategóriás okostelefonokra koncentrálhat ezekkel. Vagyis olyan dizájnt kap a középkategória, mint a jelenlegi Galaxy S és Galaxy Note zászlóshajók. 

Azt nem tudni, hogy mikor jöhet az első ilyen okostelefon. A Galaxy S10 Lite elsőként vethetné be az újítást, de a jelentések szerint az még lapos panelt kap. Az újítás mindenesetre passzolna azokhoz a jelentésekhez, amelyek szerint a Samsung elmosná a határvonalat a közép- és a csúcskategória között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.