Hirdetés

Lekerekített kijelzőt kaphat a sima Huawei Mate 40



|

A pletykák szerint idén már az olcsóbb Mate modellre is lekerekített szélű képernyőt rak a Huawei.

Hirdetés

Vegyes a mobilgyártók hozzáállása a kijelzőkhöz. Míg majdnem minden cég igyekszik 120 Hz-es panelekre váltani, addig a lekerekített szélektől a Samsung mostanában elkezdett elszakadni, így a Galaxy S20-nál ez a rész már alig zavaró. Ezzel szemben a kínai gyártók most húztak csak bele igazán a kijelzők lekerekítésébe, gyakorlatilag vízesésszerű dizájnt hajszolnak, ami ugyan nagyon látványos, de a szélek erősen tükröződnek, a fogás nehézkes,é és sok a fantomérintés. 

Hirdetés

A Huawei azonban a jelek szerint nem mond le erről a látványos dizájnról, olyannyira, hogy a Mate 40 szériánál már az olcsóbb, sima Mate 40 modellre is lekerekített szélű panelt rak. Minderre bizonyíték is van, egy kijelzővédő formájában, ami a Weibón bukkant fel. 

A sima Mate 20, Mate 30, P30 és P40 modelleknél a Huawei eddig lapos kijelzőt használt, így mindez nagy váltást jelentene a stratégiában. A Mate 40 széria elvileg idén októberben mutatkozik be, 5 nm-es Kirin 1000 chippel, 108 megapixeles fő kamerával, de Google-szolgáltatások nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.