Hirdetés

Leklónozta a Vine-t a Facebook



|

Amerikában már elérhető a Lasso, ami nem túl eredeti ötlet alapján a Vine és a TikTok klónja lett.

Hirdetés

A Facebook a múltban előszeretettel másolt le bizonyos egyedi funkciókat a riválisainak termékeiből: az Instagram például rengeteget merített a Snapchatből. Ennek fényében talán nem túl meglepő, hogy a Facebook legutóbbi újdonsága is mondhatni egy klón. 

Hirdetés

Amerikában már letölthető a Lasso, ami egy új mobilos app a Facebooktól. Egyesek szerint ez egy előre kudarca fulladt kísérlet abból a célból, hogy a gyerekek körében is menő legyen Zuckerberg cége. A Lasso Android és iOS rendszerekre egyaránt elérhető Amerikában, és nagyon hasonlít a Vine-ra és a TikTokra. 

Az ötlet az volt, hogy a felhasználók rövid videókkal fejezhessék ki a kreativitásukat. Ezzel a céllal indult a TikTok app is, ami mostanra elképesztő népszerűségnek örvend, és a világ legértékesebb startupjává vált nemrég. A Lasso szintén sok zenét, szűrőt, effektet és hashtaget kínál. 

A TikTok azonban már több mint 500 millió havi aktív felhasználóval rendelkezik. Egyesek szerint a Facebook Lasso megoldása későn jött, ráadásul nem segít, hogy eleinte csak Amerikában érhető el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.