Hirdetés

Lélegzetelállító festményeket készít a Paintben egy 90 éves nagymama



|

A spanyol hölgy mesterien bánik a Microsoft legendás programjának eszköztárával.

Hirdetés

Habár a Microsoft Paint már az 1985-ös Windows 1.0 óta velünk van, a felhasználók többsége valószínűleg sosem jutott túl benne a téglalapok kiszínezésén vagy az egyéb egyszerű húzásokon.

Pedig a kezdetleges eszköztárral bíró szoftverben némi tehetséggel és kitartással csodás műveket lehet alkotni, amit ezúttal egy 90 éves spanyol nagymama bizonyít.

Hirdetés

Concha García Zaera egy helyi, idősekkel foglalkozó központban vett művészeti leckéket, de végül az otthonába kényszerült, miután férje megbetegedett. Odahaza azonban nem jöhetett szóba a szúrós szagokkal járó hagyományos festészet, így fordult a figyelme a 12 éves számítógépén található Microsoft Paintre, amit még mindig Windows 7 alatt használ.

A hölgy elmondása szerint nincs túl jó képzelőereje, ezért a paintes műveiben a férjétől kapott képeslapokat és kedvenc alkotásait dolgozza fel. Íme néhány lenyűgöző munka az asszony alkotásai közül a Bored Panda fotóin:

Ha szívesen követnéd a hölgy munkásságát, érdemes feliratkozni az Instagram-oldalára, ahol rengeteg csodás képpel kápráztatja el a követőit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.