Hirdetés

Lenhengerlő kamerarendszerrel közelít a Xiaomi Mi Note 10



|

5 kamera kerülhet az új Xiaomi mobil hátlapjára, a fő szenzor pedig 108 megapixeles lesz.

Hirdetés

A Xiaomi következő okostelefonja a Mi Note 10 lesz, amely Kínában Mi CC9 Pro néven fut majd. 6,5 hüvelykes, hajlított OLED-kijelzővel jön, akár 12 GB RAM, 256 GB tárhely és 5170 mAh-s akku is belefér. 

Hirdetés

Ez már önmagában figyelemreméltó, mégis a legérdekesebb rész a kamerarendszer. A hátlapi kamerarendszer 5 lencsével támad, a fő szenzor pedig 108 megapixeles lesz. Ezt egy 20 megapixeles ultraszéles, egy 12 megapixeles mélységérzékelő, egy 5x-ös telefotós és egy makró felvételeket támogató kamera egészíti majd ki. Az előlapi kamera 32 megapixeles lesz. 

A 108 megapixeles kamera alapból 27 megapixeles képeket készít majd, az 5x-ös optikai zoom pedig hibrid módban 10x-es nagyítást is garantálhat. A makró mód 1,5 centiméterről teszi lehetővé a fotózást. 

A további részleteken a november 5-i teljes bemutatón árulja el a Xiaomi, és a jelek szerint jön egy Pro modell is, nagyobb kijelzővel és erősebb chippel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.