Hirdetés

Ilyen lesz a Lenovo Legion gamermobilja



|

Renderelt képek szivárogtak ki az új, játékosoknak szánt okostelefonról, és nem csak a dizájnról árulkodtak.

Hirdetés

A mobilos játékipar egyre csak bővül, és bár a gamermobilok nem tarolnak annyira, mint a gyártók várták, azért van akkora kereslet irántuk, hogy részpiacként életben maradhat ez a kategória. A Razer lehet, hogy visszavonulót fújt, de a Xiaomi Black Shark és az ASUS ROG márkája hamarosan komoly riválist kap, jön ugyanis a Lenovo Legion gamermobil, amit a gyártó gamerekre koncentráló márkájáról neveztek el. A Legion a laptopok piacán már kivívta a rajongók elismerését, és most a mobilpiacon is bizonyítana. 

Hirdetés

Egyre több a készülékről a szivárgás, ezúttal a CNIPA kínai szabadalmi weboldalnak hála kerültek elő renderelt fotók a piros és a szürke modellről. A Legion logó szinte biztosan LED-es, a hátsó panel a tippek szerint fémből lehet. A tripla kamera szinte elrejtőzik a hátlapon, de külön szekció utal a hűtőventilátorra. Aktív hűtés a Nubia Red Magic 5G-ben van még egyébként. 

A Snapdragon 855 felirat senkit ne zavarjon meg, az egy prototípusról készülhetett. A hátlapra ráírták még az akku kapacitását is, ez 5050 mAh lesz. Fizikai gombokból bőven jutott az oldalsó részekre, két USB-C port is van az egyidejű töltéshez és játékhoz, mindezt persze sokan el is várják egy ilyen kaliberű gamermobiltól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.