Hirdetés

Villámgyors töltéssel jön a Lenovo Legion gamermobil



|

55 wattos vezetékes gyorstöltésről és gyári gamepadről árulkodtak a legutóbbi kedvcsinálók.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Lenovo tényleg dolgozik egy gamermobilon,  most azonban a kínai közösségi portálon, a Weibón elkezdtek felbukkanni az ezzel kapcsolatos hivatalos kedvcsinálók és promótartalmak. Vagyis lassan valósággá válik a Lenovo Legion márkájú, játékosoknak szánt okostelefonja. A brand minden tudását kamatoztatná a mobilpiacon, amit a PC-k és laptopok mezőnyében szerzett az elmúlt időkben. És ehhez a termékhez is lesz promóciós csomag. 

Hirdetés

Utóbbiba két kontroller is kerül majd, mindkettőn több gomb és analóg stick is látható. Elvileg akadnak még további gyári kiegészítők is a Legion mobilhoz, de ezekről egyelőre csak a találgatás megy. 

Ugyanez a helyzet a specifikációkkal is, pillanatnyilag mindössze annyi biztos, hogy Snapdragon 865 csúcslapkát és továbbfejlesztett hűtést kapunk majd. Ezeknek hála 600 000-nél is magasabb pontszámot érhet majd el a mobil az AnTuTun. Megszellőztették továbbá, hogy 55 wattos gyorstöltésre, valamint 5G-kapcsolatra is számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.