Hirdetés

Videón a Lenovo összehajtható laptopja



|

Élőben is megmutatták, hogy milyen az összehajtható Lenovo ThinkPad X1 - még nincs kész, de már most is igen látványos.

Hirdetés

A Lenovo már korábban megmutatta az összehajtható ThinkPad X1 laptopját, amelyet a világ első összehajtható PC-jének nevezett. Mindeddig azonban csak renderelt képek és videók reklámozták a terméket. 

Hirdetés

Most itt egy új promóvideó, amelyet a Lenovo tett közzé, és ezen már élőben látható a laptop, amint a Lenovo Tech World 2019-en hajtogatják. 

A 13,3 hüvelykes gép zsanérrendszere is látható egyes képeken, és egyelőre úgy tűnik, hogy a hajlítás mentén nem gyűrődik túlságosan a kijelző. Ez utóbbi egyébként 2K-s OLED panel, vagyis szeretné majd meggyőzni a vevőket a gyártó, hogy top alkatrészeket kapnak. A többi hardverről és a lehetséges vételárról azóta sincs hír, de állítólag már 2020 második negyedévében piacra dobják a laptopot. 

A most bemutatott eszköz persze messze nincs végleges állapotában, ez nem egy gyártásra kész verzió. Egyesek ugyanakkor eleve kételkednek az olyan ThinkPadben, amelyből kiveszik a közkedvelt billentyűzetet és a TrackPointot. Másokat pedig csak szimplán lenyűgöz a termék kinézete. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.