Hirdetés

Hamarosan piacon a dupla kijelzős Lenovo ThinkBook Plus



|

E-Ink kijelző díszeleg a Lenovo új laptopjának fedlapján.

Hirdetés

A Lenovo az idei CES-re több érdekes laptopot is vitt magával, ezek egyike volt a dupla kijelzős trendet meglovagoló ThinkBook Plus. Belül egy normál, full HD-s, az sRGB-t 100 százalékban lefedő kijelző található, 5,5 milliméteres kávával, míg kívülre egy E-Ink panel jutott a fedlapra. Ennek segítségével lehet jegyzetelni, az elkészült tartalmakat pedig közvetlenül szinkronizálhatja például a Microsoft OneNote. A művelethez a 2096-szintű nyomásérzékenységgel operáló Lenovo Precision Pen használható, ez jár is a laptop mellé. 

Hirdetés

A második kijelző tud még értesítéseket vagy háttérképeket is mutatni, így téve egyedibbé a notebookot. A JD.com oldalán nemrég felbukkant egy Core i5-10210U processzorral, 8 GB RAM-mal és 512 GB-os SSD-vel szerelt változat, ami azt jelzi, hogy egyre közeledik a piaci megjelenés. 

A kínai áruházban 1202 dollárnak megfelelő összegért rendelhető elő az új laptop, és a régióban már április 24-én megjelenik. Valószínűleg más országokba is eljut majd a következő hetekben, de egyelőre várjuk a megerősítést ennek kapcsán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.