Hirdetés

Másképp nevezi el a laptopjait a Lenovo



|

A ThinkPad T490 és X390 utódjai is átveszik az új névadási stratégiát, közeledik a Lenovo ThinkPad T14 és X13.

Hirdetés

A legutóbbi ThinkPad T490 és ThinkPad X390 laptopokkal a Lenovo elérte a korlátait a jelenlegi névadási stratégiájának. Tíz év elteltével ennek most vége szakad, amit a ThinkPad X300 elkezdett, az most a végéhez ér. 

Hirdetés

Az új névadási szokásokról elsőként az olcsóbb ThinkPad E14/E15 és ThinkPad L13 modellek árulkodtak, ezek mind egyszerűsített névvel érkeznek, a modellszámban egy számjeggyel kevesebb van már. 

A jelek szerint a Lenovo a drágább modelleknél is ezt a névadási szokást alkalmazza majd, a ThinkPad T490 és ThinkPad X390 utódjai ugyanis a ThinkPad T14 és a ThinkPad X13 lesznek. Ezeknek már él az oldala, de természetesen üres. 

A Lenovo a többi ThinkPaddel is követi majd ezt a váltást, a ThinkPad T590 utódja például a ThinkPad T15 lesz. A prémium ThinkPad X1 Carbont mindez persze nem érinti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.