Hirdetés

Lenyomja a OnePlus 5T-t a Honor View 10?



|

Kínában már bemutatkozott, most Európában is itt a OnePlus 5T-t szorongató Honor View 10.

Hirdetés

Kínában már korábban bemutatkozott a Honor V10, a Huawei takarékosan gondolkozó márkájának zászlóshajója azonban most az európai piacon is debütált. Itt a Honor View 10. 

Hirdetés

Az új okostelefon természetesen trendi, 18:9-es kijelzővel érkezik, ami egyébként 6 hüvelykes, és 2060 x 1080 képpontos. Sokban hasonlít a Mate 10 Pro modellre. Ebben is Kirin 970-es SoC van, amit 6 GB RAM és 128 GB tárhely kísér. 

A 20 megapixeles monokróm hátlapi kamerát azonban 16 megapixeles RGB szenzor egészíti ki, az akku kapacitása pedig 3750 mAh. Az ujjlenyomat-olvasó előre került, sztereó hangszórópár nincs. 

Ár-érték arányban azonban igazi bajnok a Honor View 10, amelynek az akkuja nulláról másfél óra alatt tölt fel teljesen. Az Oreóval és EMUI 8.0-val érkező készülék feketében és kékben létezik, dual-SIM-es, és microSD-t is támogat. 

A legtöbb európai országban január 8-án jelenik meg, 500 eurós vételáron - vagyis komoly csatát kezd a OnePlus 5T-vel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.