Hirdetés

Lenyűgöző az LG V30 kamerája



|

Az LG hivatalosan is megerősítette, hogy az LG V30 kamerája f/1.6-os rekeszértékkel újít.

Hirdetés

Az LG sok dolgot elárult már az augusztus 31-én bemutatkozó V30-as csúcskészülékéről, most azonban az egyik legnagyobb érdekességet is felfedte

Hirdetés

A készülék dupla hátlapi kamerájából legalább az egyik valóban f/1.6-os rekeszértékkel újít. Ez azt jelenti, hogy 25 százalékkal több fényt tud hasznosítani a szenzor, mint egy f/1.8-as lencsénél. Az LG ráadásul Crystal Clear lencséket használ, amelyek még jobban gyűjtik a fényt, mint a műanyag lencsék, és jobb színeket is garantálnak. 

Ha ez nem lenne elég, akkor várhatóan a többi okostelefont is leveri minőségben a V30, valamint a képek szélein megjelenő torzítás mértéke is csökken, nagyjából a harmadával. 

Az LG V30 hátsó kameramodulja 30 százalékkal lesz kisebb, mint ami a V20-ban található, továbbá rendelkezik majd lézeres autofókusszal, optikai és elektronikai képstabilizálással is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.