Hirdetés

Lenyűgöző kamerát követel a Galaxy S10-től a Samsung vezére



|

Lee Jae-yong személyesen adta utasításba a mérnököknek, hogy alkossanak lenyűgöző kamerát az új zászlóshajókhoz.

Hirdetés

A Huawei, a Google és az LG mind igyekeznek tovább javítani az új zászlóshajóik kameráit, és természetesen így tesz a Samsung is. A The Korea Herald úgy értesült, hogy maga Lee Jae-yong, a Samsung alelnöke adta utasításba a cég mérnökeinek, hogy alkossanak lenyűgöző kamerát a Galaxy S10 modellekhez. 

Hirdetés

Egy meg nem nevezett másik vezető azt állítja, hogy az alelnök elégedetlen volt a Samsung készülékek kameráinak teljesítményével egy tavalyi, európai látogatás során. Amikor helyi kereskedőkkel és dolgozókkal beszélt, akkor sokan az iPhone-ok teljesítményét és funkcióit részesítették előnyben. 

A Samsung azóta keményen dolgozik, hogy még több és még jobb funkciót biztosítson, illetve módosította a színek kezelését is. A Galaxy S10 modellek a jelentések szerint nem az élénk képekre mennek majd rá, hanem a realisztikus, valóságot jobban visszaadó színekre. 

A korábbi pletykák szerint a Samsung megtartja a 12 megapixeles, változtatható rekeszértékű elsődleges kameráját, de a nappali és az éjszakai fotózást egyaránt fejleszti. Ezt a szenzort egy 16 megapixeles, ultraszéles-látószögű egészíti majd ki. A harmadik, 13 megapixeles, telefotós lencse 2x-es optikai zoomra lehet képes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.