Hirdetés

Lenyűgöző kamerával emelkedhet ki a Motorola Frontier



|

Könnyen lehet, hogy a Samsung 200 MP-es szenzora dolgozik majd a készülékben.

Hirdetés

Január végén érkeztek az első hírek a Motorola következő modelljével kapcsolatban, amit a gyártó egyértelműen egy csúcskészüléknek szán az androidos eszközök között. A telefon állítólagos specifikációja egyértelműen erről árulkodik, most pedig már egy élesebb képen is megvizsgálhatjuk, hogy miképp fog festeni a Motorola Frontier.

Hirdetés

Az alábbi képet Evan Blass szállította. A kép mellé csatolt beszámoló megerősíti a korábbi pletykákat, miszerint hátul az ISOCELL HP1-es kamera szenzor kapott helyet, ami a Samsung jelenlegi legerősebb, 200 MP-es megoldása.

A további két szenzor egy 50 MP-es ultraszéles és egy 12 MP-es telefotó optika, amiket a Sony szállít majd. Ezeket még a korábbi pletykákból sejthetjük, a most érkezett renderrel együtt jött beszámoló a két kisebb érzékelőre nem tér ki.

A kép alapján egyértelműen megállapítható, hogy a Motorola teljesen új külsőt varázsolt az új készüléknek, a Frontier kódnéven futó telefon teljesen más, mint a gyártó korábbi modelljei. A lekerekített kijelző valószínűleg egy 6,67-es FullHD+ OLED megjelenítő, ami 144Hz képfrissítéssel rendelkezik, alatta pedig a Snapdragon legújabb, 8 Gen 1-es chipje dolgozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.