Hirdetés

Lerázta a rendőröket, majd egy TikTok-videóval buktatta le magát a lángész motoros



|

Egyszerűen nem bírta ki, annyira büszke volt a teljesítményére, amellyel rengeteg embert sodort veszélybe.

Hirdetés

Úgy tűnt, lerázza a rendőröket az őrült módjára száguldozó georgiai motoros, aztán mégis elkapták. Nem azért, mert a kékek gyorsabbak voltak.Hanem azért, mert nem bírt magával és az egész jelenetet feltöltötte TikTokra. És akkor már YouTube-ra is, mert miért ne. A motorost az állami autópályarendőrség üldözte, ám sikerült addig manővereznie, amíg el nem vesztették szem elől. Ráadásul úgy, hogy meg sem tudták nézni közelről a motorját, azaz úgy tűnt, tényleg megúszta.

A feltöltött videókat azonban elemezni kezdték egy erre betanított szoftverrel, az pedig rögtön kidobta a jármű típusát. Az elkövető motorja egy ritka modell, amelyből csak egyet regisztráltak a közelben. Ekkor adott ki rá körözést a Clayton megyei rendőrség, mellesleg pedig posztolták a felvételt ők is.

Hirdetés

Az említett posztban szirénázós és rendőrautós emojival ünnepelték a sikeres műveletet, bizonyítva, hogy mennyire érzik a közösségi médiát. Egyébként nem kevesebb, mint 12 jogsértéssel vádolták meg az elfogott motorost, aki a hírek szerint mindent beismert.

Közszolgálati felhívás: ennek a történetnek nem az a tanulsága, hogy ha száguldozol az autópályán, ne tölts fel utána róla videót, hanem az, hogy ne száguldozz az autópályán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.