Hirdetés

Lesz jackcsatlakozó a OnePlus 5T-n



|

A OnePlus folyamatosan apró, de fontos utalásokat ejt el a következő okostelefonjáról.

Hirdetés

A OnePlus 5T-ről már alig van, amit ne tudnánk, ugyanakkor semmi sem hivatalos egyelőre. A gyártó mindenesetre folyamatosan tesz közzé olyan apró utalásokat, amelyekből nyilvánvalóvá válnak a pletykák. 

Hirdetés

A legutóbbi facebookos bejegyzés például arra utal, hogy a OnePlus 5T kitart a jackcsatlakozó mellett, vagyis nem USB-C-s adapterrel kell beérjék a vásárlók. 

Legalábbis a logika ezt a következtetést diktálja - a fotón ugyanis minden eddigi OnePlus modell rajta van (OnePlus One, OnePlus 2, OnePlus X, OnePlus 3, OnePlus 3T és OnePlus 5), jackcsatlakozóval együtt. A feltett kérdés pedig az, hogy ezekben mi a közös?  

A OnePlus 5T a Vivo X20 mintájára készül, 18:9-es képarányú, 6 hüvelykes kijelzővel. Elvileg marad a Snapdragon 835-ös SoC és a 6 GB RAM, valamint a dupla hátsó kamera. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.