Hirdetés

Lesz olyan iPhone 13, amire már töltőport sem kerül?



|

Megint azt pletykálják, hogy az Apple ha fokozatosan is, de minden portot eltüntetne az iPhone mobilokról.

Hirdetés

Az utóbbi egy évben folyamatosan hallottuk, hogy bár egyre gyorsabb vezeték nélküli töltésre képes rendszereket mutatnak be a mobilpiacon, ezek károsak az akkumulátorra nézve a nagy melegedés miatt. Ettől függetlenül azt is újra és újra halljuk, hogy az Apple idővel minden portot és gombot el akar tüntetni az iPhone-okról, vagyis azok csak vezeték nélkül lennének tölthetőek, és bluetoothos fülesekkel használhatók.

Hirdetés

Jon Prosser úgy tudja, hogy az Apple az iPhone 13 modellek egy részét már töltőcsatlakozó nélkül tervezi piacra dobni. Bár konkrét ötlete még nincs, hogy melyik készülék(ek)ről van szó, a szakértők arra tippelnek, hogy az iPhone 13 Pro Max lesz az, mert ott nyúl a legmerészebben a hardverhez az Apple - vagy pont a mini modell, hogy még kisebb lehessen. Hasonló jóslatot adott korábban a neves Ming-Chi Kuo is. 

Mindez egyelőre tehát inkább csak spekuláció, de a fogyasztói visszajelzések alapján továbbra is igaz, hogy a legtöbben nem igazán örülnének a csatlakozótól mentes, zsinórosan nem tölthető okostelefon ötletének, ahogy a megbízhatatlan, érintős hangerőgomboknak sem (bár utóbbit most nem vették elő, korábban többször felmerült ez is, mint jövőkép). Az is jól látszik viszont, hogy az Apple nem véletlenül épít annyira a MagSafe vezeték nélküli töltőjére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.