Hirdetés

Leszavazta a szenzorsávot a Sony Xperia XZ3



|

A Samsung mellett a Sony is kitart a hagyományos, belógó érzékelősziget nélküli képernyő mellett.

Hirdetés

A Sony évente kétszer mutat be új zászlóshajókat, és egy ideje már tudjuk, hogy közeledik a legújabb. Az Xperia XZ3 az idei IFA kiállításon vagy picivel később mutatkozhat be hivatalosan, és most először már olyan képek is előkerültek, amelyek ezt az új modellt ábrázolják. 

Hirdetés

Ezek alapján a Sony következő zászlóshajója dizájnban nem hoz sok újdonságot. A képek azt is bizonyították, hogy a Sony a Samsunghoz hasonlóan nem adja be a derekát, vagyis nem akar szenzorsávot lógatni a kijelzőbe. Némi rossz hír, hogy dupla kamera sem lesz az XZ3 hátlapján, de talán az Xperia XZ3 Premium egy későbbi időpontban ezt a problémát már megoldja. 

Az ezúttal fém hátlapon lesz az ujjlenyomat-olvasó, egy apró vaku és egy másik szenzor társaságában. Ez utóbbi a Sony Hybrid fókusztechnológiáját segíti. 

A specifikációkról nincsenek új információk, de elvileg a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkájával, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel lesz dolgunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.