Hirdetés

Leválik egyes Google Pixel 4 XL mobilok hátlapja



|

Egyes modellekről egyszerűen lejön az üveg hátlap, állítólag a megduzzadó akkumulátor miatt.

Hirdetés

Rég tudjuk, hogy kiváló kameraalgoritmusok és rendszeres frissítések ide vagy oda, a Google drága Pixel mobiljai nem épp a minőségükről híresek. A Pixel 4 széria sem volt hibamentes, ráadásul a Pixel 4 XL modelleknél most egyre többen arra kezdenek panaszkodni, hogy az üveg hátlap idővel leválik a készülékről. A sarkoknál emelkedik el az üveg, a ragasztó megadja magát, visszanyomni nem lehet. 

Hirdetés

A felhasználók visszajelzései szerint olyan, mintha a ragasztó elengedne, az alkatrészek pedig elválnának egymástól. Van, aki 10 hónap alatt a negyedik cserekészülékénél tapasztalja ezt. Abban egyetértenek a panaszos felhasználók, hogy az akkumulátor megduzzadása miatt történik mindez. 

A Google egyik jogosult szervizpartnere azt tippeli, hogy hibás akkucsatlakozók okozzák mindezt, mert normál használat mellett is eltörnek, ez pedig az akku megdagadásához vezet. Gyártási hiba és hibás ragasztó is lehet persze a háttérben. A termékszakértők a Pixel support felkeresését javasolják az érintettek számára. Érdemes a végére járni, hiszen a feldagadt akku tűzveszélyes lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.