Hirdetés

Lezárult cikkírói és videós pályázatunk, ők lettek a legjobbak



|

Sokáig tanakodtunk azon, kiket válasszunk ki, de végül megszületett a végeredmény.

Hirdetés

Novemberben tettünk közzé felhívást, mellyel olyan tech újságírókat és videósokat kerestük, akik a PC World kötelékéhez csatlakozva számolnak be a legfrissebb iparági trendekről, termékekről, videósként vagy cikkíróként. A pályázatok átnézésének most jutottunk a végére, számos remek cikket és videót kaptunk, melyek készítőivel a következő hetekben felvesszük a kapcsolatot annak reményében, hogy együtt dolgozhatunk az olvasókért.

Hirdetés

Ígértük azt is, hogy mind cikkírói, mind videós kategóriában a két-két legjobb pályaművet beküldőt a Mobil-IT centrum által felajánlott ajándékcsomaggal díjazzuk, és hosszas tanakodást követően sikerült kiválasztanunk a befutókat, akikkel e-mailben egyeztetünk az átvétel módjáról.

A cikkírói pályázat I. helyezettje: B. Zsófia

Jutalma: 50.000 Ft értékű Genesis csomag

A cikkírói pályázat II. helyezettje: K. Levente

Jutalma: 25.000 Ft értékű Genesis csomag

A videós pályázat I. helyezettje: R. Balázs

Jutalma: 50.000 Ft értékű Genesis csomag

A videós pályázat II. helyezettje: V. Krisztián

Jutalma: 25.000 Ft értékű Thrustmaster csomag

Köszönjük mindenkinek, aki pályázott. Ha két héten belül nem kaptok üzenetet tőlünk, akkor most sajnos nem jutottatok tovább, de ne csüggedjetek, lesz még alkalom, és ha bármikor úgy érzitek, csatlakoznátok hozzánk, írjatok nekünk bátran!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.