Hirdetés

Ezzel váltja le a legendás G szériáját az LG



|

Az LG végre megmutatta, hogy a G9 ThinQ helyett érkező középkategóriás Chocolate mobil milyen dizájnnal rendelkezik majd.

Hirdetés

Egy ideje már köztudott, hogy az LG stratégiaváltás miatt elkaszálta a legendás G sorozatát, így a prémium csúcsmobilok mezőnyében már csak a V széria marad. Van azonban terv a G széria pótlására, méghozzá az egykori Chocolate vonal feltámasztásával Snapdragon 765G chippel a középkategóriában. Most pedig már ennél is többet tudunk a G9 ThinQ helyett érkező első Chocolate mobilról, az LG ugyanis maga mutatta meg, hogy ehhez milyen dizájnt képzelt el. 

Hirdetés

Alapvetően a Samsungtól megismert és a többi kínai gyártó által azóta is másolt lekerekített elő- és hátlapról árulkodik az úgynevezett 3D Arc Design. Az LG hangsúlyozta, nem követi a többi gyártót abban, hogy téglaméretű kameraszigetet helyezzen el a hátlapon, a legtöbb kamerát inkább zavartalanul integrálja a felületbe. Egyedül a fő kamera emelkedik majd ki annak síkjából, a lencsék pedig esőcseppként ülnek meg az üveg hátlapon a tisztább hatásért. 

A kijelzőn sem szenzorsáv, sem belógó kamera nem látható, és mivel olcsóbb rendszerchipet választ a gyártó, emiatt valószínűsíthető, hogy a dizájn áll majd a fókuszban, és akár a kijelző alá épített szelfikamera sem elképzelhetetlen. Az viszont biztos, hogy az LG a jövőben ezt a dizájnvonalat képviseli majd, mint azt hivatalos közleményben is megerősítette a cég. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.