Hirdetés

Megint felkavarták az LG mobilos részlegét



|

Az LG mobilos részlegének vezére immáron az LG ügyvezetője, a helyét Morris Lee veszi át.

Hirdetés

Az LG megint, immáron sokadszorra felrázta a vezetőségét. Brian Kwon nem is olyan régen került az LG mobilkommunikációs és otthoni szórakozásért felelős részlegeinek az élére, vagyis egy ideje ő viszi a hátán a régóta bukdácsoló mobilos divíziót. 

Hirdetés

December 1-től azonban Kwon már az LG ügyvezetője lesz. 2018-ban még a tévékért felelős részleget vezette, utána került át a bajba jutott mobilos ágazathoz. Mivel most ügyvezetői posztot visz tovább, ezért a helyét Park Hyoung-sei veszi át az otthoni szórakoztatás terén, Morris Lee pedig a mobilos ágazatot vezeti majd. 

Az LG többször leváltotta a mobilos részleg vezetőjét az elmúlt évek során, a cél mindig az volt, hogy versenyképesebb legyen a szektorban a gyártó. Kwon vezetése alatt már a veszteségek csökkentését sikerült elérni.

Most Lee feladata lesz, hogy nyereségessé tegye az LG-t a mobilpiacon, de a gyártó azt mondja, hogy ezentúl a nagy lehetőségekkel bíró területekre koncentrál majd jobban (mint az okosotthonokba szánt termékek). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.