Hirdetés

Már az MWC-n elstartolhat az LG következő két képernyős mobilja, a V60 ThinQ



|

Úgy néz ki, hogy a kihajtható képernyőt az LG egyelőre még csak egy tartozékként mellékelt tok formájában képzeli el, de az új modell tartogathat meglepetéseket.

Hirdetés

A mobilpiac szemmel láthatóan keresi a megoldást arra, hogy hogyan tudná egyre nagyobb képernyőkkel felszerelni a telefonokat úgy, hogy közben ne érezzük azt, hogy egy vágódeszkát csempészünk a zsebünkben. A kihajtható képernyő egy járható útnak tűnik, de a Samsung Galaxy Fold megmutatta, hogy még bőven van még hova fejlődnie ennek a megoldásnak. A jelek szerint az LG egy kiforrott technológia beköszöntéig opcionálissá teszi második képernyőt, viszont a V60 ThinQ újítást hozhat az eddig látottakhoz képest.

Hirdetés

Ezúttal is tartozékként érkezik majd a másodlagos képernyő, így ha egy filigrán eszközzel szeretnénk járkálni, akkor bármikor lecsatlakoztathatjuk az ezt magában foglaló tokot, ahogy azt korábban a G8X ThinQ esetében is tehettük. Az LG azonban most azt ígéri, hogy a két kijelzőt elválasztó sávot teljesen újratervezték, így kevésbé fogja zavarni a felhasználókat. Egy koreai forrás szerint az LG V60 ThinQ a február 24-én kezdődő Mobile World Congress alatt jelenik majd meg.

Persze ameddig ez a sáv jelen van, addig nem fogja utolérni az úttörő modelleket felhasználói élményben, de az is érthető, hogy a gyártó nem szeretne egy kiforratlan technológiát a piacra dobni. A már bejegyzett szabadalmak egyébként azt mutatják, hogy az LG is dolgozik a saját megoldásán a problémára, és a kihajtható és "kigörgethető" technológia is a terítéken van még.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.