Hirdetés

Második kijelzőt is hoz az LG V60 ThinQ



|

5G-t és két kijelzőt hoz majd az LG V60 ThinQ, amely a 2020-as MWC-n debütálhat.

Hirdetés

Az LG V szériás okostelefonjai elméletileg a Samsung Galaxy Note sorozatra jelentettek volna alternatívát, és bár ilyen szinten kudarcot vallott az LG, azért sokan kedvelik ezeket a mobilokat. Jön is az újabb modell. 

Hirdetés

Dél-koreai jelentések szerint az LG a 2020-as MWC-n mutatja be az LG V60 ThinQ-t. Az első négy modell a sorozatból október táján érkezett, az aktuális Galaxy Note után. A V50 meglepetés volt, mert kevesebb mint 5 hónappal a V40 után futott be, frissített modellként, 5G-vel, második kijelzővel. 

A második képernyő a V60 ThinQ-n is meglesz, de ezúttal is egy kiegészítő, tok formájában. A dizájn itt már frissült, új zsanérok és struktúra lesznek, a gyártó kitart annál, amit mostanában mutat a dupla kijelzős/hajtogathatós piacon. 

Remélhetőleg egyéb érdekességet is hoz a V60 ThinQ a piacra, és az LG újra nagy névvé válhat a prémium piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.