Hirdetés

Lisa Su nem hagyja ott az AMD-t



|

Felröppent a pletyka, amely szerint az AMD ügyvezetője távozna, és az IBM-nél folytatná - Lisa Su végül maga cáfolta a szó-beszédeket.

Hirdetés

Meglehetősen nagy port kavart a WCCFTech jelentése, amely szerint az AMD ügyvezetője, Lisa Su távozni készül a vállalattól. A hírek szerint a jövőben az IBM második embereként folytatná a pályafutását. 

Hirdetés

A szó-beszédek alapján Lisa Su már elkezdte felkészíteni az utódját, aki az a Rick Bergman lenne, aki nemrég érkezett az AMD-hez, miután feladta az ügyvezetői posztját a Synaptics élén. 

Végül a találgatásoknak maga Lisa Su vetett véget, amikor a Twitteren közölte, hogy a hírekből semmi sem igaz, és az AMD-nél marad a jövőben is. Hozzátette azt is, hogy a legjobb rész még csak ezután jön. 

Többen megemlítették azonban, hogy természetesen egy ügyvezető sem erősítene meg effajta médiajelentéseket, elvégre az effajta átigazolások időbe telnek, illetve sajátos formában történnek. Vagyis Lisa Su akkor is ezt nyilatkozná, ha tényleg az IBM-hez igazolna, nehogy megtépázza az AMD jelenlegi hírnevét. A jelenléte és a belé vetett hit ráadásul az egyik fontos alapja annak a bizalomnak, amelyet a befektetők mutatnak az AMD iránt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.