Hirdetés

Lyukat ütött a Nova 4 kijelzőjébe a Huawei



|

A Huawei megvillantotta az első olyan okostelefonját, amelynek a kijelzőjében egy apró lyuk formájában rejtőzik el az előlapi kamera.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy 2019-ben nem a belógó szenzorsáv, hanem a kijelzőbe ütött lyuk lesz a divat a mobilpiacon. Eddig úgy nézett ki, hogy a trend egyedül a Samsunghoz és az Infinity-O kijelzőkhöz kapcsolódik majd, legalábbis eleinte. Azonban kiderült, hogy a Galaxy S10 előtt megjelenő Galaxy A8s szintén Infinity-O kijelzővel debütál, már decemberben. Majd pedig arra derült fény, hogy a Huaweinek is tetszik ez az ötlet, és még meg is előzheti a Samsungot

Hirdetés

A jelek szerint tényleg így lehet, ugyanis a Huawei maga villantotta meg a Nova 4-et, amelynek lyuk van a kijelzőjében. A kínai Jackson Yee énekes 18. születésnapját külön eseménnyel ünnepelték Kínában, a Huawei a rendezvényen pedig egy pillanatra megmutatta a Nova 4-et. A várakozásoknak megfelelően a bal felső sarokban van egy apró lyuk, ebben rejtőzik a kamera. Vagyis szenzorsávra és mozgó alkatrészekre nincs szükség, a kijelző kerete mégis vékony lehet. Alul persze vastagabb a káva, itt csatlakozik a kijelző. 

A Nova 4 hátlapja állítólag a P20 Próra emlékeztet majd, és ezúttal lesz jackcsatlakozó is. A Nova 4 Kínában december 12-én mutatkozik majd be, de a nemzetközi megjelenésre 2019 elejéig kell várnunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.